Rubrik...i can´t longer sleep. You are jumping in my bed.

Midsommar, picknick, jobb, stan, middagar, måndax och fina personer. Det är ungefär det jag spenderar min tid på just nu. Det dumma är att jag glömmer ta kort. Rädd att jag inte ska komma ihåg alla fina stunder. Menmen, man får la göra dom igen i så fall!

Lite sol skulle inte sitta fel. Inte heller att fredagskvällen kommer snabbare. Eller att Håkan-filmen släpps snart. Eller att det bara är få stunder tills jag ska till Booooosnien. Grymt.

Nu ska jag ut i regnet och leta böcker till sommarkvällar och tidiga mornar. Ciao

För jag tror att när vi går genom tiden. Allt det bästa... har inte hänt än.

Även om sommarlovet kom för ungefär två veckor sedan har det inte riktigt känts som det. Det har varit packning, grejer som behöver fixas och saker som behöver göras.

Men. Lördag kväll klockan 20.23. Molnfri himmel, solen över slottsskogen och 27000 förväntansfulla personer som delar förväntan och svett. När lamporna tändes och öronen gjorde ont av allt skrik och jag kände mig som en femåring i en godisbutik som jag får välja vad jag vill i. Just då, tog jag sommarlov. Och jag startade det på bästa möjliga vis, på Håkan Hellströms första spelning på två år.
Har sett Håkan fyra gånger nu. De tidigare tre upplevdes med tonårskänslor, tårar i ögonen och olycklig kärlek. Nu var det inget utav det. Bara enorm kärlek och glädje. Det var underbart på alla sätt och vis. Efter ungefär 7 timmars köande och pustande och trängsel så var vi där. Tre timmar av dans dans dans.. Det är utan tvekan en av mina topp tre-stunder i livet.

Ja... så nu har jag sommarlov. Och jag tänker baka rabarberpaj ikväll. Och imorgon startar sommaren på riktigt.

När du vill ha det lite sköj.

Helgen i Stockholm var underbar. Och ju mer sekunder jag spenderade där blev jag mer och mer övertygad över att jag kommer älska Wien. Och att jag vill bo i Stockholm en tid, någon gång i mitt liv.
 
Det var snurra flaska, ryska posten och politikdebatt på trevligheterna i fredags. Jag och fem UD-praktikanter. Kom hem klockan sex på morgonen när solen gick upp. Fint. Sen spenderades det en lördag på ett fik när regnet föll. Och på söndagen åkte vi båt till djurgården, åkte gammal spårvagn och åt pannkakor vid vattnet. Väldigt bra helg.

I morse lekte läkare med mina kräkreflexer och filmade min 12fingers-tarm. Fina vännen var med som stöd. Sen åkte vi till Ikea för att äta chokladboll till lunch och köttbullar med pommes som efterrätt. Fint det.

Åh, det är Juni. Och det är 59 dagar kvar. Och jag ska bli krullhårig imorgon.

KRAMAR.