The life of Linnea.

Bra saker:
*Har vart på infomöte om utomlandsstudier. SÅ SPÄNNANDE. Ser verkligen fram
till att ansöka och förhoppningsvis komma in på mitt första val!
* Hemköp hade rabatt på piggelin-låda, Gissa vad jag äter?!
* Jag har hela tiden underbart bra personer runtomkring mig.
* Jag ska powernapa snart.
* Det är Farfar på fredag!! Ooooohyeaaah!
* Jag åt marängsvisch i helgen.
 
Mindre bra saker:
* Jag har fem stycken brännsår för tillfället,  vilka jag döljer med bamseplåster.
* Eftersom min cykel tydligen är en dödsmaskin för tillfället, så måste jag GÅ hem
efter jobbet inatt. Det är för sent för nattbussen och för tidigt för morgonbussen <3
* Jag behöver ett par svarta jeans.
* Mina kläder jag ska ha på jobbet inatt är blöta (tvättdag idag). Så för tillfället googlar jag om
man kan micra kläder. Ser inte ljust ut. Får göra som jag alltid gör: Föna dom tills dom blir torra.
 
Det är lite av mitt liv just nu.
 
Taco Hej!
 
 
 

Det är jobbigt nog att vara människa.

Hej. Jag heter Linnea och jag är en podcast-och-dokumentär-hora.

Jag har börjat lyssna på podcast, i alla sorters former! När jag sitter på kvällarna och äter eller lagar mat, och på hela mornarna så lyssnar jag via datorn på "samtals-podcast". Varje kväll innan jag ska sova tittar jag på minst en dokumentär. (igårkväll kollade jag på 4 stycken). När jag försöker somna lyssnar jag på P3-dokumentär-podcast.

Inatt hade jag jättesvårt att sova. En äcklig energi kom bara och överröste mig. Så jag fann en podcast-app. Jag lyssnade på 3 dokumentärer innan jag somnade till den 3dje.

Inte för att det påverkar mitt liv eller sådär. Som sagt är det världens bästa sällskap i tråkgöror, som att diska. Men det är allmänt jobbigt att hela tiden vara så aktiv i lyssnandet och hela tiden få nya ämnen att diskutera i tanken med sig själv. Utmattande är vad det är.
 
Aja.. större problem kan man ha
 
Idag= podcast-morgon, skola, fika, bodycombat och yoga, dokumentärnatt.

Taco Hej.

Om tisdagen känns svår, vet du vad man gör då?

Börjat lyssna podcast och kolla dokumentärer och dramaserier.

Jag kan helt klart rekommendera Hanapees podcast. Hon är sådär funderande och pratar om
såntdär man egentligen tänker på men inte ger någon energi till. Finns på hennes sida: Hanapee.se
 
Jag kan också rekommendera serien på SvtPlay "Torka aldrig tårar utan handskar". Den är baserad på Jonas Gardells bok som handlar om homosexualitet i stockholm när Aids och HIV började komma och tyckas vara Pest. Den serien är helt underbar. Man både skrattar snyftar och börjar tänka.

Sådär.. Nu har ni förslag på världens bästa tidsfördriv.

I wanna love you but i´m growing old. Ten little soldiers screaming in my soul.

Jag har nu på morgonen gjort den klassiska Linnea-ritualen. Den där som jag inbillar mig ger en omstart. Det funkar oftast och det håller iaf ett tag. Men det är tanken som räknas!

Har iaf nu gått morgonpromenad och färgat håret och smörjat in och allt det där. Nu smaskar jag gulaschsoppa och torrt bröd. Snart är det avgång mot skolan, tenta imorgon.....................

Såg Paranormal Activity 4 på bio i fredags!! Jag dog lite smått. Men den va sjukt bra, för att vara en B-skräckis. Jag säger inte att vi inte blev skraja.... Ett bevis på det är vell att ingen av oss vågade varken gå hem eller sova själva, så det blev till att blåsa upp maddrassen brevid sängen och plötsligt blev man med nattgäst! Mysigt!

Ja juste! Jag har blivit med dator! Eivor heter den, och den är viiiiiiiiit och den har webbcaaaaaaaaam!

Taco Hej!

Tangerine Dream.

Jag lever. Med två tandhalvor fattigare. Och två rotfyllningar + en hjärnskakning + en fobi rikare. För tillfället ser jag två gånger innan varje steg jag tar och jag tar bussen vart jag än ska, i rädsla av att ramla handlöst frammåt, ännu en gång.

Men men.... jag tillåter mig själv att vara så sjåpig i en vecka frammåt, sen tar jag tag i mig själv (eller skaffar isdubbar, reflexer och gångstavar). Nu har jag iaf gjort kycklingkebab (lyx) och ska snart somna in i min sköööööööööööna säng.. efter jag diskat. Och städat. Och borstat tänderna. Och laddat mp3. Och tankat över musik. Och googlat om färgning av jeans. Osv osv osv osv osv osv.

Känns som ett klaginlägg. Men nej. För jag är munter, för jag lyssnar på Miss Li.

TACO HEJ.

Set fire to the brasa and cry me a niagarafall.

I fredags var det Farfar, och det va grymt bra (som alltid)! Dansande och headbanging på dansgolvet, djupt samtal med korvgubben på Juneporten, två timmar vandring hem som avslutades på ett kallt elskåp mitt i backen. Äventyret avslutades dagen efter med en bussresa till Max på andra sidan stan.
Lördagens kost:
Frukost = gulashsoppa och chips
Lunch = Maxmeny och glass
KvällsmatChoklad, vindruvor och risgrynsgröt.

För övrigt...
Jag har spillt foundation på min nya vita badrumsmatta. Köpte den för att det skulle bli fint och fräsht. Men nu ser det ut som att någon bajsat på den.

+ Jag har fått eksem på hela mitt dekollage (uringning). Plus så har jag tre stora rivsår mitt i skiten, ser ut som att jag varit i slagsmål med någon som har väldigt långa naglar..... Det kliar kliar kliaaaaaar!! Och allt det har jag fått av mina skrubbhandskar... vet inte hur.. Men jag kommer inte på någon annan anledning. Så det är kul.

Taco Hej.

I rest so long with my youth. But do not tell me all is fine. When I lose my head, I lose my spine. Hold me fast cause I'm a hopeless wanderer.