Natten är ung och jag ligger vaken. Jag är Lucy in the skye jag är högt över taken.

Jag har målade naglarna i svart matt nagellack idag. Det ser ut som griffeltavlor på naglarna. Grymt snyggt. Och ringfingrarna är täckta i spräckelsilver.  Åh, jag älskar det matta svart.


Är som i ett ekorrhjul av bekvämlighet just nu. Men det skaver lite när allt är sådär.. bekvämt. För man vänjer sig så lätt när mycket är bra och okej, så man glömmer av att uppskatta det och tar det för givet.

Annars då?
Jodå.. vill till Linköping och röja. Ska på burlesque-klubb imorgon (lär blir intressant, och roligt!). Ska sen på morgonen till nässjö för att slappna av hos min familj, för att sen på kvällen möta upp mamma som kommer på besök. Trevligt.

Om två dagar är det exakt sju månader kvar tills jag är i Bosnien. ÅH VAD SKÖNT OCH HÄRLIGT. Är grymt taggad, men det är så långt bort men fortarande så nära!
 
Nu ska jag gå ut i natten (kvällen) och leta efter min cykel runt om i staden. Jag har nämligen glömt var jag har ställt den. Och det är väldigt jättejobbigt! För tänk om någon har tagit den... och jag fortsätter att leta efter den men aldrig kommer hitta den? Sen ett till problem kom jag på nu... Var är cykelnycklarna?
 
Taco Hej.
 

Lätt som en Biff. (En jävligt äcklig biff som tar jättelång tid och inte är värd den tiden)

Hej.

Ikväll har jag gråtit pga skurit lök (Sjukt jobbigt), gjort äckliga grönsaksbiffar, lyssnat på Radio Ett och ja.... inte så mycket mer än så. Jo... jag har ångrat att jag inte drog iväg till gymmet ikväll... eller ev. drog med folket till Big Bongo Bar (studentpub, billig öl, härligt chill-folk). Men men, det är lätt att vara efterklok!

Grönsaksbiffarna la jag mitt hjärta och två timmar på.... och dom smakar för jävla äckligt. Tänk den värsta varianten av möglig lök. SÅ smakar det. Men jag har inte hjärta att slänga dom. Jag tänker att med MASSA cremefreigh så känner jag kanske inte smaken.......................


Om jag har någon självdiciplin i kroppen kvar så ska jag storstäda ikväll. Får fiiiiinfrämmat över helgen!
 
Jag tillåter mig själv ha en butter-kväll ikväll, då kan jag ta ut ev. aggressioner på tråkgöra som ändå måste göras. Sen kan jag ägna mig till roligare saker tiden framöver. Jag behöver butter-kvällar någon gång ibland, då är det svårare för småskit att störa mig alla andra dagar (: 
 
Ha en bra helg! Taco HEj.
 

Yo.

På två dagar har dagar har farten på tankarna i mitt huvud blivit 100 km/h. Jag gillart. Men jag har inte så mycket energi till att hålla koll på allt runt mig...Och är rädd för att bli för velig..... Kanske vänjer mig snart i hastigheten. Men iaf.

Det som händer:
* Praktiken är underbar. Älskar den. Lärorik som fan. Ser fram emot det som kommer hända i veckorna och arbetet.
* Fått hem produkter som jag måste testa "i rent marknadssyfte".. Det är ju liksom så jobbigt att jag MÅSTE använda gratis hårprodukter och manikyr.
* Mycket att hålla koll på i allt. Och lära mig. Många bollar i många luftar. KAOS.
* Drömmer sjuka drömmar. Om sjuka saker.
* Imorgon ska jag på yoga.
* I helgen ska jag få finfrämmat.
* Jag har rött hår.
* Jag har en död orkide på bordet.

Ha en bra dag imorgon, Taco Hej och KRAM.

There was never, and never will be, a time when we did not or do not exist in some form.

I helgen har jag haft seperationsångest. Stefan och Ena har lämnat Jönköping för några månaders praktik. Kommer bli tomt utan dom.......... meeen kommer ju träffa dom ändå. Och jag har ju Malin och Emmartin här! Och jag kommer ju såklart träffa dom andra som jag saknar i alla andra städer som inte är Jönköping.

Iaf.
Imorgon är Dagen D. Imorgon börjar min praktik och jag är så sjukt nervös så till och med min lilltå skakar. Det är liksom första gången någonsin jag får arbeta med det som jag drömmer om att jobba med i framtiden. Tänk om jag hatar det??? Tänk om jag är sjukt dålig på det..... TÄNK!

Men ja........ Nu sitter jag här med nyfärgat hår, trött kropp från Bodycombaten ikväll och färg på naglarna.
Nu gäller det....... ush.

Taco Hej.

Jag är tretton år. Jag heter Ellinor. Och som du förtår är min ungdom svår.

Jag äter leverpastej på finn crisp. ÅH VAD GOTT. *tar en till*
Idag lämnade jag in mitt sista arbete för några månader frammåt. SKÖNT.
 
Idag öppnade anmälan till utlandsstudier. *ångest*
Men jag är rätt säker på var jag vill söka, i vilka länder jag troligtsvis kommer hamna. Det känns skönt. Men det jobbiga är i vilken ordning jag ska välja dom... hur ska jag kunna veta i vilket land jag kommer få bäst upplevelse? Hur ska jag veta vad jag vill? Men jag sätter lördag som deadline. Då ska jag ha ansökt.

Går på pencilin-kur för tillfället. Så jag googlar frenetiskt på om man kan träna i samband med att äta det, om man kan ta en liten öl med det i kroppen, och vad för biverkningar man kan få. (tanten på apoteket varnade för massa, gud vet vad, jag hörde inget eftersom jag stog kvar i chocken från att jag måste hålla koll på att ta det en timma innan jag äter.... då måste jag ju liksom planera när jag blir hungrig!!
 
Men iaf.. jag hamnar på flashback hela tiden... Och Enis tror inte på mig när jag använder flashback som bakgrund till det jag säger.. så jag måste hitta något mer trovärdigt... typ Se och Hör.
 
För att lätta upp stämningen:
 

Mina känslor den här dagen.

Jag sitter i skolan och skriver texter.. får mig att vilja:
 .
.
.
 
men sen kommer jag på att det kommer bli awesome texter:
.
.
.
.
 
Och ikväll blir det BodyCombat!!

Mums.

 
Alltså.. kolla min fruktskål. Och det är bara 20 % av mina frukter och grönsaker. Jag har skåpen fulla med nötter, frysta bär, grape, mango, juice, svampar, mjukost, äpplen, ägg, keso, bananer, kikärtor, bönor, teeeeee och massa mer!
Jag älskar det!

Om dagarna är det just nu plugg och träning som gäller...men det gillar jag.. för med det underbara sällskapet som är och massa fruktsnacks till, så blir det väldigt bra dagar! Och ikväll tar vi paus för bio.
 
Ha en bra helg!
 

Årets första färska jordgubbe.

Att häften i lådan var rötna spelade ingen roll, för att åka till sommarn i i tanken fem minuter för tio kronor en snöstormig kväll som denna, det kallas vardagslyx.

En vanlig dag.

.
 
Ja.. bilder från igår. En hel eftermiddag med plugg. Wånderfull och Ämäjsing.
Idag är jag hemma.. pluggar..lagar mat.. tvättar.. städar.. fördriver tid..
Ikväll ska jag "släppa fram min stjärna inom mig" enligt Sportlife: Sha´BAM!
 
Och föresten. När jag lyfte på persiennerna (12.25) såg jag vitt.
Det snöaaaar.
 
Taco Hej.
 
 
 
.
 

"För jag är ju så förbannat glad att någon vill ha mig."

Jag har haft en podcast-morgon. Gick upp innan det var ljust och gick promenad genom bymarken och vätterslund. Fint när det började ljusna. Sedan jag kom hem från den har jag lyssnat på podcasts.

Den absolut bästa jag lyssnat på är Mia Skäringers vinterprat i P1 2011. Så jävla bra. VILKEN KVINNA .Kan lyssna på den om och om igen. Om ni har en timma med ingenting att göra, eller går en timmes promenad, LYSSNA PÅ DEN.
 
Om ni inte gör det, så får ni för evigt leva i okunskap och omedvetenhet.
 
TacoHej för mig!
 

När något försöker förstöra mitt braiga humör om dagarna. Då tänker jag "Tsss, det tror du va!!" och gör såhär:

 
Har ett flow nu. I livet och det mesta och inget liksom. Väldigt skönt.

Det där nya året.

.
 
 
Ett fåtal av alla bilder som togs på nyår.
 
Det nya året har börjat.. som alla andra veckor ungefär? Men såklart man känner av den där *dethäråretskablidetbästa*-känslan, men jag gillar den!
 
Va ute på äventyr igår! Bowling, biljard, Milano och två filmer med massa fruktsnacks. Väldigt mycket skratt på det hela, dvs en bra dag. Och idag ska jag småträna för att sen gå ut och äta med tjejerna, börjar bli tradition att göra det innan alla åker tillbaka till där de spenderar vardagen.  Och imorgon fixar jag och systern överraskning för mamma o pappa. Spännnande!
 
Från och med denna veckan kommer det hända himla mycket framöver. Takten kommer gå i 150 km/h, så jag tillåter mig att ta långa lata sovmornar nu innan jag åker hem till Jönis igen.
 
TacoHej!