Jag vet att det pågår, men inte hur det slutar.

Jobb. Fallens dagar. Ullared. Tjejmiddag. Träningspass. Spelkväll. Vin. Brödbak.
Roadtrip. Glutenintolerans. Jobb. Jobb... Och massa skratt, leenden och kramar.

Så mitt liv ser ut nu! Det väntas tio intensiva dagar med jobb mestadels,
sen är det tre dagar ledighet i Tylösand... så jävla skönt och behövligt!

Tills dess, adios amigos!
Jag och min fina, i publikhavet på Timbuktu i lördags!

Vi slutade skratta för stunden. Jag tog in världen i mig, organiserade om den, och sände ut den igen som en fråga: "Tycker du om mig?"

+ Läser en väldigt bra bok just nu: Extremt högt och otroligt nära. Anteckningarna i min telefon är fylld av fina citat och stycken från boken. Älskar den. 
 
 
++ Det är Ullared och tjejmiddag och utflykt till Läckö och promenader och träningscykel och annat somrigt just nu. Jobbet tar mycket energi och tid.. men det är mysigt. Och jag har bestämt att jag inte ska bli en bitter dam när jag blir gammal.
 
 
+++ Ikväll är det precis mitten av skolans sommarledighet. Så för en månad sedan hamnade jag i Lidköping, och om en månad hamnar jag i Jönköping igen. Och på den månaden ska det hinnas med massa roliga äventyr, trevligt!
 
Hoppas ni har en bra sommar, och njuter för fulla muggar!

Jag kan visa en värld. Vacker, bländande, häärlig. Säg om du ska va ärlig, har du drömt om den någon gång? En helt ny värld. En plats jag inte visste fanns.

 
Hej.. Jag lever, så ni vet liksom.
Veckorna rullar förbi och nu är det snart augusti känns det som?! Men jag tar vara på varenda lilla solstråle och jobbtimme och regndroppe och mystid och äventyr. I veckan har jag bland annat jobbat många timmar och spenderat tid med dom där fina sakerna. Blotta den vita huden såfort Dvitaminen finns i luften är en syssla jag har nu för tiden! Och att äta laktosfritt är också något jag gör.  
 
I helgen vankas sommarens storsemester: Göttlaborg! Och senare i veckan är det ULLARED som gäller! (Ja, jag har kvalité på det hela och jag gör det med stiiiiil)
 
Annars då..................... Jag har fräknar på näsan och ett väldigt stökigt rum.
Som en gubbe på mitt jobb säger: Har man gett fan i båten så får man fan se till så att den kommer till land!