Can't you see the lights they're shining to lead you back again? My heartbeats can be a silver lining just listen well to them.

2010 och 2011 var sånnadär år där allt hände. Det var kaos på bra eller dåligt sätt, men alltid ständigt kaos. 2012 har varit ett år som inte hade någon kaos... mer balans och vila. Det har vart ett lugnt år, ett väldigt bra år.

Det som varit det bästa det här året är mina guldkorn: Vännerna och familjen. Den bästa känslan som finns är när man blir glad så fort man ser eller hör personen. Eller när det räcker att man spenderar en liten stund med den, och sen är man glad resten av dagen.

Och nu är det dags för 2013.

Det blir ett bra år. Jag ska göra det till det. Ska bli ett år där jag verkligen känner efter vad Jag vill och vad Jag har för mål. Vad sägs om det? Ganska bra tycker jag!
Jag tänker inte lägga något nyårslöfte, sånt funkar inte för mig. Istället lägger jag mål som jag ska sträva efter. Ett av målen är att jag ska försöka vara den bästa möjliga versionen av mig själv under året. Och att jag ska uppskatta alla som jag älskar, och visa det tydligt och klart. Det är två ganska stora och bra mål.
 
Nu ska jag till Göttlaborg för att mysa runt och fira in året.
Hoppas ni får en bra nyår, Taco Hej!
 
Sommar. Kvällen med guldkorn. Vin. Fin kväll. Galen fest. Leenden och skratt.
En bild som är från en av dom bästa kvällarna detta året.
Det är så mycket kärlek med hela jävla bilden!

Mäkta stolt.

Som en del i en skoluppgift skrev jag en insändare. Jag hade idétorka och då skrev jag det första jag hade en åsikt om, folk som klagar på SJ och deras "svek mot folket". Och min lärare skickade in denna+många andra till Jönköpings-posten. Och nu kom min insändare i tidningen!! Med stor bild och allt! Lite stolt får jag vara för det allt! MVH Icke klagande SJ-passagerare.

Jag håller mitt löfte.

Jag lovade amanda inatt att om hon gå in på sidan klockan tre, DÅ ska hon få se på fula grimaser. Och här kommer det.

 
 
 
Och en till mamma såklart, där jag spänner alla muskler jag kan:
 
 
Och det var innan jag traskade ut inatt och hamnade på någon slags förfest för att sen hamna på Smedens. Ett vääääldans roligt ställe, det va så roligt att jag slog klackarna i taket. (Dock hade jag inga klackar) Men bra var det iaf, fint! Förutom alla jävla speglar överallt då.....
 
Men nu ska jag vässa armbågarna och förvandla mitt ansikre till respektabelt. MOT MELLANDAGSREAN!

Beth Ditto <3


Linneas glamourösa liv.

Idag har jag fått nya tänder, tappat andan på bussen, skrivit nyårstal och försovit mig.

Imorgon åker jag till Lidköping för julledigheten och då måste ju allt vara borta från golv och tvättkorg. Därför hänger det nu kläder i i hela lägenheten på tork. Strumpor på adventsljusstaken, linnen i lampor och byxor på elementen. Jag äter omelett med svamp och leverpastejknäckebröd, för att jag inte kan lämna kylen med dom grejerna. Och när jag ätit upp denna trerätters middag så ska jag rensa avloppen. BLÖ! Och.... jag har fyra kassar med pant och skräp som jag måste till tippen med.

Inget Hollywood-liv men va fan.. jag har en piggelin kvar i frysen, och det är fan värt allt det.

TACOHEJ.

Who is she - Nick Murray.

Söndag var det.
 
Lunchträning, bananpannkaka. Och sen dess har jag legat i sängen, fortfarande med träningskläderna på + en hoodie och mjukbyxor, under det stora täcket med alla åtta kuddar jag har. Ätit Mangosorbet och tittat på fyra avsnitt av The beauty and the beast. Diskade precis. Nu ska jag lägga mig i sängen igen. Effektiv dag. Det enda som saknas är choklad och en stor köttbit.
 
Jag tar tag i dagen imorgon. TacoHej.

Sing Haleluja!!

Det var menat att jag skulle ha praktik på Husqvarna i vår. Och jag var jättepepp på det, fick julmail från chefen och allt det där. Längtade till rutiner, busspendlande och bra tid till fokus på träningen.
 
MEN SEN...
 
I onsdags fick jag ett samtal, torsdags gick jag på intervju. Ett Kommunikations-bolag som jobbar med skönhet och hälsa, Good PR heter det. Och den vikariatplatsen var allt jag kunde drömma om, jag vågade inte ens tänka att jag hade någon chans att få den.
 
MEN SEN...
 
Så fick jag ett samtal idag, och JAG FICK PLATSEN!! När jag fick reda på det började jag glädje-grina och fira med att äta kallrökt lax rakt ur paketet. Fan vad glad jag är, och stolt över mig själv! Och så jäääääävla förväntansfull! Det kommer bli grymt, och så sjukt utveckande.
 
såhär glad är jag just nu:
 
Nu har jag så många bra och roliga saker framför mig, med start ikväll, att jag knappt kan fokusera på en sak i taget. Åh, såhär ska det va. Jag ska fan ta tag i den här chansen och dom här månaderna framför mig och verkligen se till att utvecklas så mycket som möjligt i allt vad det innebär!
 
Ha en riktigt bra helg, TACO HEJ.
 
 
 
 

Dagens bästa.

 
Denna vidon kommer att förgylla erat liv, förändra er livssyn!!! Eller åtminstone ge ett leende på läpparna. Om ni inte gillar skrik-musik, sänk ljudet.. inte stäng av det.. annars ser ni inte hur katten tar takten!!!
SE DEN.
 
Jag vill också ha en metal-katt. Jag får nöja mig med att klappa Ena medhårs.. om jag blundar och ber henne jama kanske jag kan drömma mig bort till ett liv där jag har en katt.
 
MEN. Nu när jag klunkade ur juicepaketet och höjde blicken så såg jag spindelnät i taket.... dags att muta någon unge på stan som vill städa? Svar ja. Det jag ville komma fram till: Jag har tydligen redan husdjur.
 
Taco Hej.

.Istället för ett långt inlägg om gråtande tjejer på gymmet, könsdiskriminering och att hellre bli jagad av vargar.

How are you feeling RIGHT now?
Trött. Hungrig. Sugen på choklad.
 
What would you do if you opened your door and saw a dead body?
Antagligen göra ett avgrundsljud som jag ibland kan utge.. och sen börja grina.
 
Tell me about the last dream you remember having?
Jag drömmer varje natt extremt mycket. Svårt att hålla koll på allt. Men återkommande ämnen är: utestängd (från människor och bostäder), spindlar, jagande och skogar.
 
What are you craving right now? 
hehehe... choooooklaaaaaaaaaaaaaaaaaad. Och kött.
 
When was the last time you cried? Why?
Inatt, drömde att jag blev jagad av en gammal gubbe. 
 
If you could be a superhero, who would you want to be?
En superhjälte som kan stanna tiden och befinna sig på olika platser, SAMTIDIGT.
 
Would you go out to eat with George W. Bush?
Skulle kunna bli riktigt intressant. Vi kunde ha pratat om varför det inte finns mjölkfri choklad och pepparkakssmakande laktosfri yogurt.
 
Is there anything you want to say to someone? 
Ja, Mamma... min orkidé har dött. (Såg det nu)
  
If you could live forever, would you want to?
ÅHNEJ! Själva tjusningen med livet är att man vet att det inte är för evigt.

Min dag.

 
Filmen representerar hur jag är idag. Öppet för egen tolkning.
 
TACOHEJ!

Oh Heliga Jul, semestrar och solskenspurre med fiskpinnar.

Medan jag ändå har liten stund att slå ihjäl..närmare 18 minuter av absolut ingenting att göra..Så kan jag ju säga hej här.

Kan också berätta att lill-semstern till Stockholm var fin som snus. Satt som handen i handsken. Och jag trivdes som fisken i vattnet osv osv osv. Men som bollen som måste rulla vidare var jag tvungen att lämna fin-staden. Men vi hann med en himla mycket.. Jensens, slottet, spelning med Alina Deverchishki, pubar, öl, kortspel, fotografiska museet, gamla stan, chips och tunnelbana. ungefär så var det + massa skratt, dåliga skämt och låg humor.

Och nu är det bara en vecka kvar i Jönis tills jag startar ännu en minisemester i liiiiiiidköping och gööööööötet. Längtar till mina havregryn som kommer befinna sig i den lilla chokladbollen lidköping. Det är bra med jul, för då samlas alla på samma ställe.. dom man saknar här liksom.. åh. jag ska krama er så ni knappt får luft till att sjunga Oh Heliga jul.
 
Det är konstigt det där med att inte gilla något man inte vet något om. JAg liksom har små-hatat Stockholm för egentligen ingen anledning alls. Jag har sagt prompt att Göteborg är så mycket bättre... och ja... det håller jag fortfarande kvar vid. men åh.. Stockholm. Den staden alltså... jag behöver ett år till att upptäcka alla små skrymslen och uttryck och intryck i den. Så jag tänker att jag kommer placera mig där i framtiden.. ett år.. för att upptäcka allt det där... JAg kommer antagligen bli pank då, eftersom mitt hjärta skriker när jag ser alla i gatuhörnen med pappersmuggar så jag vill ge dom iaf en krona minst. Och tänk då om jag går förbi tjugo stycken varje dag. Det blir ungefär 8000 på ett år. Hmmm.. inte så farligt ändå.
 
Aja. Nu ska jag gå och träna. TACOHEJ

Han lever inte längre. De säger att han gick bort sig i mörkret. Att han tappade förståndet. Det kunde lika gärna varit jag. Det kunde lika gärna varit du. Det är vi som byggde upp en förlorad värld. - Petra Marklund

.

You are my sister - Anthony & the Johnsons.

Hela helgen har varit fylld av kärlek. Kylan försöker tränga in genom ull, syntet, manchester och jeans men jag blir för varm bland snö för att jag ska känna mig berörd. Kyla och mörker är fint men dom personerna som är nära är väldigt behövda speciellt när man är liten i en stor värld och när man är full i det tomma. Jag vill kasta mig i vita högar och snubbla på osynliga fläckar (behålla tänderna dock). Och åka pulka + snökrig.
 
 
Jag har varit i Lidköping i två dygn. Kramats på torget. Ätit finmiddag med familj. Pratat om hjärteont, hjärtegott och personer som saknar sinne. Skumma tomtar. Myst under filten med Saken och Kraken. Pratat massor. Skrattat mycket. Myst extremt. Bakat en hel del. Allt slutade utanför Resecentrum i en gruppkram som var svår att slita sig loss från. Men det är femton dagar kvar. FeMtOn DaGaR. Blev mottagen i Jönis av Storebrodern jag önskar jag hade. Prat och glögg i tre timmar. Och en bra helg kunde inte avslutats på ett bättre sätt. Tack.
 
Imorgon firas Enis + träff med min Nässjö-mamma. På onsdag åker jag med de nya tänder + packet till Storstaden på S.
 
 
 Ha en bra vecka. Taco Hej.