Livsstatus: Packad.

Hej. Efter att inte tittat mig själv i spegeln på 5 timmar så var det ett förfall jag såg när jag nyss borstade tänderna och mötte blicken med ett monster i spegeln. Det är ingen överdrift... Eller jo kanske.. jag ser mer packad ut. Som att jag haft en vodkaflaska för mycket, dom andra tre räckte liksom inte. Toffsen såg ut som stormen Gudrun. Ögonen var rödsprängda som från en väldigt hård kväll ute på ett dansgolv. Dom kunde dessutom inte öppnas helt och pupillerna var helt kors och tvärs. Ett under att jag ens såg något. Min hud är som från fucking Twilight, dvs likblek. Passar väldigt bra till röda ögon, öron och finnar.. som uppkommit från den ickeexisterande nyttiga kost jag äter. Och i ett helhetsperspektiv känner jag mig inte så himla redo för dendär tighta, sammetstäckta "för-sexig-för-julafton"-klänningen som jag ska ha på fredagsnatten.Tre dagar från träningen och jag känner varje millimeter som jag sjunker in i min egna kropp, och hur musklerna bara bryyyyyts ner av att inte vara svettäckta i den kollektiva svettas-stöna-kämpa-lokal, som Sportlife är.

Som ni förstår. Jag är sjuk. Feber, snuva, huvudvärk och GUUUUUD vet vad.

Om killar nu får va så himla "jorden-går-under-snart"-gnälliga när dom är sjuka.. varför får inte jag?

Nu ska jag snyta mig och kolla på Undergången.. Alltså filmen Undergången. Den handlar om Hitler. Hej, upplyftande film liksom. Den är dessutom på tyska. Jag är väldigt ogillande (får inte säga hata) till filmer som är på språk jag inte förstååååår. Men förhoppningsvis somnar jag i introt.

Taco Hej.
 
...
PS. Förut spillde jag tomatsoppa över hela golvet. Det luktar antagligen pyton i hela lägenheten, men jag känner INGET. Nästäppa FOR THE WIN (asnördigt uttryck btw)
 

Favorit i repris.

 
 
 

.Jag ska måla hela världen lilla mamma.

HejHejHejheJ. Jag väntar på att jag ska åka och jobba lite inatt. Yeah, i´m gonna talk some english with the exchangestudents and i´m gonna give them some vodka so they get really really drunk. And then i´m gonna say to them that they can´t buy anymore because they are TOOOOOO DRUUUUUNK.
 
Ne men.. hej. Jag väntar på att jag ska åka snart. Vill ju inte komma dit för tidigt. Görtöntigt ju. *Töntvarning* Så... såhär ser jag ut, en vanlig fin min. För jag kan inte göra fula miner.
 
Taco Hej.
.
 
HAHA skoja bara, här är mitt riktiga jag
 
 
Jag hör mammas mening ekande långt inne i huvudet:
"Varför måste du ALLTID göra fula grimascher på bilder? Jag förstår inte det".
 
Svar till mamma: Jag ser ut såhär när jag slappnar av.

RoLlErCoStEr-life.

En äckelmorgon startade med en äckelförsening till äckeltentan som gick äckeldåligt. (två fel från godkänt, 25 frågor) För att försöka kväva omtenta-ångesten gick vi till studentfiket. Jag la då mina sista slantar från kontot på ett lussefika. Och då blev plötsligt allt lite bättre. Det fortsatte bra när vi gick till stadsbiblioteket, hittade bra böcker och två fatboys. Där placerade vi oss i tre timmar. Skönt.

Ett försök till att känna att dagen är någorlunda givande så lagar jag nu mat. Och senare ikväll ska jag ner till stan och ta ut aggressioner och energi på löpbandet och redskapen.

Dagens sov-stunder:
* Somnade på tentan.
* Somnade nästan under lussefikat.
* Somnade i biblioteket (kan inte undvikas)
* Somnar förhoppningsvis ikväll.

Taco Hej.


Men dra åt fanders!

Tentaplugg nästintill hela tiden. Glasögonen på näsan och mysstrumporna på. Torkade aprikoser, kaffe, vatten, knäckebröd med leverpastej och päronbitar. 

Drar mig till gymmet så ofta jag kan och hinner. Det är så skönt att träna. Det är min drog, jag älskar det. Finns knappast något bättre! Jag älskar också nattpromenader. Fram och tillbaka vid huvudvägen, finns knappt någon känsla som slår den just då. Så tomt, tyst, och lätt det är att bara gå där.

Ikväll tog jag paus på riktigt. Suttit på fik med Knoel och Schtefan. Det var väldigt bra. Dom är väldigt bra. Men nu ska jag plugga lite till.. tänkte till ettsnåret. För att sen slängas i säng, alternativt gå ut lite och lyssna.. på ingenting.

Mitt pluggbränsle inatt:
Chokladdoppade tranbär och russin <3

Attraktivitet.

Eftersom jag inte "får" prata så mycket som jag gör när vi tentapluggar (dom andras order) så vädrar jag mina funderingar här. Det kanske är hur ointressant som helst.. Men någon ynka själ kanske har något svar på mina frågor... Så .. here it goes.

Jag kommer ihåg höstens första kursintroduktion då min lärare pratade om varför människor konsumerar och vad det är för mening med det. Han sa att allt vi någonsin gör är för att vi vill vara attraktiva för konsumenter. (Alltså attraktiva för andra). Attraktiv betyder inte bara fysiskt.. utan psykiskt också. I alla slags relationer, betydelselösa eller betydelsefulla.

Jag tänkte på det ikväll när jag gick hem.. för idag har jag i åtta timmar läst om konsumerande. *pluggskadad*

Om vi alla gör ALLT för att bli attraktiva och därav "konsumerade".. vad menas med allt? Och varför? Alltså... Ett bra exempel är när vi väljer att träna. Man tränar för att vara fysiskt attraktiv. Och man tränar för att må bra. Men att må bra kanske inte verkar vara samma faktor som strävan efter attraktivitet. Men JODÅ. När man tränar skickas endorfiner, och då mår man bra. Man vill må bra för att vara glad. Men varför??? JO, då tror jag att man vill må bra för att det inte är socialt accepterat eller godtaget att gå runt och vara sur. Om man inte är glad med ett bra humör är man inte attraktiv för andra. När man tränar får man ork till mer. Man får ork till att göra sig mer attraktiv.

Okej... Det var ett lätt exempel... Men ännu ett konsumerande. Husköp. Hur har det något med att vara attraktiva för andra att göra???? Om man köper ett fint hus och har fina möbler och yadayadayada så gillar man det själv. Eller är det ett konsumerande som handlar om vad andra gillar om det du köper och hur du bor. DVS om du bor fint och "accepterat" så är du attraktiv för andra.

Men om allt verkligen är såhär............. att allt går ut på att vara attraktiv för andra............... Betyder inte det att man alltid gör saker med tanke på vad andra tycker. Så om man säger att man inte bryr sig om vad andra tycker... Varför konsumerar man saker då? Vad har allt den gör för mening liksom? Och säg fan inte för att vara nöjd. För då tar jag och drar en novell om "varför vill man vara nöjd? Vad får man ut av det?"

Så den som orkat läsa. Och förstår något av det. SNÄLLA GE MIG SVAR.

Maybe if i fall asleep i won´t breath right.

hejhejehjehjehej hemskt mycket hej.

Kom hem för en uppäten blåbärspannkaka sedan. Har tentapluggat i tio häääääärliga timmar. Jag gillar tentaplugg. Skämten blir så dåliga, dagarna går fort och man känner sig stolt när man kommer hem.

Meeeen... sen är det dendär fritiden. Det blir inte så mycket av det när tentaplugget gäller. Så träning, sömn och andra saker bortprioriteras. Menmenmen det finns värre problem, såsom att jag inte har någon lyssningstid kvar på spotify. Och jag har snart inga blåbärspannkakor kvar. Och jag har fortfarande inte mina egna tänder.. *lånetänder*.

Igår fick jag abstinens av något smaskigt.. och det närmaste jag hade var bananerna i min fruktmusli. Så nu finns det inga kvar..dvs ingen glädje alls till att äta musli som frukost. Länsade hela pösen.


Taco Hej.
 

We climb the wired fences.

.
 
Bara massa mörkt hår i den bilden. Som en virvelvind av döda celler. För ni visste vell att hår är döda celler från kroppen. Naglar med. Japp så är det. Den ena (haha) virvelvinden i bilden skulle jag inte klara mig lika bra utan. (Och då syftar jag inte på mig, trots att om inte jag fanns så skulle jag ju inte leva så logiskt sett kan jag inte klara mig utan mig själv heller.) Japp så är det. Nu ska jag äta pizza. Och sen hämta min mamma på stationen, för hon ska sova här. Japp så är det.
 
Taco Hej. (För japp, så är det)

Radioactive - Imagine Dragons.

 
Såklart ramlade jag igår.

Jag har ett stort blåmärke på rumpan och ett på armbågen... Resultat av allt våldsamt dansande igår. Men till skillnad från för tre veckor sedan så ramlade jag nu bakåt, och med en person som snabbt plockade upp mig!

Hade en grym kväll igår. Den innefattade förfest, vinds-promenad, Farfar och "efterfest" på utsikten. Kom hem fem. Som sagt, grym kväll. Men jag gick inte ur sängen förrän fem idag.. blev hungrig, tog fyra piggelin.

Hahah, så episkt alltihop.

Ha en bra kväll, Taco Hej.