Det va så roligt jag måste skratta. Det kom en trekantig gubbe in.

Jag tänkte att ni ville veta vad som pågår i mitt liv. (eller mer... jag tänkte fördriva tid och undvika att göra allt jag borde)

Jag har haft sånt grymt sötsug idag att jag på sex timmar har ätit fyra knäckebröd, gröt, fyra nektariner, en kesoburk och en halv honungsflaska (på riktigt)... Druckit två liter blåbärssaft och kaffe i mängder!
Nu försöker jag en gång för alla mätta min mage till monster med hemmagjord chilli, kåldolmar och glutenfritt fröbröd.

Detta är anledningen till varför man inte ska plugga hemma... det enda man gör är att äta..............
Nu ska jag byta hårfärg, ta på overallen för att sen gå på slutsittning på Akademien.

Adjö.


Tycker du om att ligga på mage och titta på saker under isen?

Det är kallt nu, höst-kallt. Bli rosig om kinderna, klä sig i stora stickade tröjor, mörka kvällar, tända ljus, kalla fingrar och läppar, kramar som värmer, jackor och mössa att gömma sig i. Jag älskar höst. Höst och vår är mina favorit-årstider. Förra hösten var mysig på sitt sätt men samtidigt pissig. Så denna hösten ska jag kompensera förra, genom att göra den här extra bra. Så jag kramar folk, köper höstiga kläder och en väska för nya skolprojekt. Jag köper träningskort och planerar att ha en höstmiddag i mitt lilla kryp-in, med långbord och hela grejen! (Så långt bord jag nu kan ha på mina kvadrat).
 
Jaja.. jag tänkte lägga ut en kontaktannons i j-nytt i veckan och fråga om någon vill gå på bio med mig. Jag har nämligen 5 biobiljetter nu som jag fått.. Undrar vilka som skulle skriva? Kanske ska göra det bara för att se??
Ne........ jag tänkte kanske mer vara en hyvens kompis och bah "TJA, vill du titta på Batman med mig?" till någon vänlig själ jag träffar någon dag. Eller så går jag på bio själv. Det är också kul har jag hört. I vilket fall är det moget och modigt. Men..... ja.........det behöver jag ju inte bestämma nu klockan halv tolv en måndag kväll.
 
Nu ska jag lägga mig på det kalla trägolvet för att stretcha, äta keso, och lyssna på Ane Brun, och Kent såklart.
 
Ciao.
 

"Försvinn aldrig."... "Vad menar du?"

Klockans sekundvisare är som en gongong i mina öron. Varje sekund som går känns som en hel vecka som flyger förbi.. men ibland funkar det när jag tvingar och skriker på mig själv "CHILLA".

Nu är jag iaf tillbaka i Jönköping och det har varit full rulle från i Lördags. Nu när insparken är igång på skolan jobbar jag många pass i baren= 18.00-04.00. Har varit på akademien varje natt sen lördags.. och har två pass och ett alkoholprov kvar, sen är det Insparkfester och skola som gäller!! Även om det låter som att jag klagar så älskar jag det, så jäääävla kul! I LOVE IT, som Icona Pop sjunger.

Aja.. Med halloumiomelett i magen ska jag nu fräsha till mig för att sen cykla i spöregn till Haralds cykelaffär och hämta min älskade cykel. (Sprängde mitt bakdäck i förrgår). Sen är det jobb för att ungefär direkt efter det gå till skolan för föreläsningar imorgonbitti och sen direkt till baren igen för sista jobbkvällen (:

Adios!

Ps.. saknar min Sak.

"Jag tänkte att det är synd att det tar ett liv att lära sig att leva. Och det är en tragedi att vi bara får ett liv att leva. För om jag hade fått två liv skulle jag ha tillbringat ett av dem med henne."

Extremt högt och otroligt nära.
 

Jag ska måla hela världen lilla mamma!

 
Fina mamma fyller 50! Därför ska packet åka till Tylösand och bara ha det braaaa. Och efter dom tre dagarna väntar en grym vecka med jobb varje dag och lite roliga öventyr. Awesome.
 
Inte för att skryta... men presenten mamma ska få av mig är jag sjuukt stolt över.
 
Adios Amigos och amigas!