Y.A.L.A (You.Always.Live.Again)

God morgon.
Eller... det är snarare lunch snart än morgon. Idag har jag bestämt ska vara en produktiv dag. Jag har redan morgontränat, tvättat två tvättar, storstädat lägenheten (alla tio kvadratmeter) och bäddat rent + stekt pannkakor. Och klockan är bara elva! Senare är planen att duscha, planera Wien-resan, plugga till tentan och sedan ta en kvällspromenad. Vad tror ni, kommer jag lyckas? Är jag såppas diciplinerad?
 
Iaf. Jag har märkt hur otroligt dålig kondition jag har. Jag tränar mestadels varannan dag, men trots det har jag en kondition som heter duga. Jag borde börja röra på mig, och då menar jag inte stå och fjantlyfta lite vikter och leka stark (som jag nu gör). Så ja... ännu mer diciplin behövs!
 
I helgen väntas tentaplugg ungefär alla vakna timmar. Förutom lördag kväll då vi ska på spelning med Panda da Panda, och på Söndag kväll då vi tar välförtjänt vila med biomys.
 
Det blir bra. Nu ska jag skutta in (ja, skutta) i duschen med Brett Dennen i högtalarna.
 
Ha en bra dag!
 
Alltså, jag älskar denna bild. När jag ser den skriker och sparkar min biologiska klocka.
Jag vill ha en bebis. Som räcker ut tungan. Och ler hela tiden. På deltid räcker. Snälla tomten?
 

Det som händer när man tränar hårt är att musklerna bryts ner, slits itu, faller sönder. Sen läker de ihop och blir starkare än nånsin. En liten hemlighet: det är applicerbart på allt i hela livet.

Sånt som gör mig glad för tillfället:
Hösten kommer. Hårda kramar och leenden. Roliga diskussioner. Pirr, nervositet och ögon. Gott te. Kvällar med skratt så man får ont i magen. Ett bra träningspass. Kunskap. Att ha på mig fina kläder. Sparka på orangea löv. Måla läpparna röda. Nya människor. Saker att se fram emot. Att tillbringa tid med nära vänner. Dans och vin. Nyfikenhet och glädje i vardagen.

Sånt är bra. Och det är sånt jag tänker fortsätta hålla på med för att göra denna höst till en fin höst. Jag gillar rusk och kyla. Sålänge jag får skratta med fina vännen och ta på mig för många lager kläder. Då är jag nöjd.

Babybel-ost och vaniljluktande bodybutter.

Jag suktar efter risgrynsgröt, nybakad kanelbulle, cheeseburgare, rostad macka med smör + marmelad på och GLASS.

Men, ikväll ska jag äta rostbiff och beasås. Sen ska jag ut och svänga min f.d. lurviga ben på dansgolvet. Blir inte så ambitiöst klädd dock. Helsvart och rött läppstift. En hästsvans på det och vi har kvällen ordnad!

Jag är väldigt oaktiv här har jag märkt. Men jag ska bli bättre. LOVAR!

Ha en bra helg! Ciao!