.run through your veins.

 
 

Teorier och Metoder.

Just nu så tycker jag synd om mig själv.

Jag sitter och snorar och harklar mig som aldrig förr. Min vattenkokare kortslöt ett kontaktuttag så nu är internet, vattenkokaren och belysningen sönder. Jag har legat hela natten i feberfrossa. Och jag har för ont för att gå ut och köpa halstabletter och näsdukar. Min säng verkar ha krympt. Eller så är det bara att jag vant mig vid stor säng.. men liten är den nu iaf. Och jag har massa läxor. Och jag vill ut och dansa ikväll.

Så, jag tycker synd om mig själv just nu.

Behövde bara få ur mig det. Och eftersom det inte är så hiskeligt många som läser det här ändå, så är ju det här en yppperlig plats att få slänga ur sig lite på.

Nu ska jag duscha.

Adios!

I said baby you're my wings. She said honey you're a fish. I said baby you're my dream. She said no Im just your wish.

Det var ett tag sen alltså....
Kan jag skylla på att jag haft fullt upp med livet? Eller säga att jag bara skriver här när jag är i Jönis? skit samma. Nu är jag tillbaka. Här och i Jönis.

Sommaren har varit underbar. Jag vågar inte beskriva den eller berätta om det, för jag är rädd att jag ska glömma bort något eller inte beskriva det tillräckligt bra. Så jag låter det vara till induviduell tolkning.

Jag har precis installerat mig i min nya lägenhet/korridorsrum. Det är fint. Väldigt fint. Så fint att jag gjort Stefan väldigt avundsjuk. Inte illa. Dock har jag ingen hylla i kylskåpet eller frysboxen. Så för tillfället äter jag torr okyld mat, eller keso och nötter. Studentliv deluxe.

Imorgon ska vi sitta på en filt, dricka vin, lyssna på Linnea Henriksson och sen dra vidare ut och dansa av oss veckans tyngder. Det kommer bli bra det. Och resten av helgen med, som jag ska spendera på en filt i stadsparken, lyssnandes på bra musik, ätandes på massa godsaker och med bra sällskap. Har jag tänkt. Kommer bli fint det med.

Detta räcker för nu. CIAO