Where are you now? Are you thinking of me in the quiet under the ground? You can´t temt me if i can´t see the day.

Jag ska intevju nu, därav classy kläder.. liksom skjorta under tröja och grejer, genomskinliga naglar och håret uppsatt, hej redig tjej! Sen ska jag på lite ärenden så att jag i lugn och ro kan njuta av mitt finbesök i helgen. Jag besök från alla landets kanter, dvs lidköping och Göteborg. Mycket mycket mys och skratt kommer det bli kan jag garantera.

Nu är jag hungrig.
Min buss går om fem minuter.
Jag har inte borstat tänderna.
Jag behöver få på toa.
Och hitta matchande strumpor.

HEJS!

För Oprahs skull.

Jag sitter här med min nyköpta varma vetekudde på magen och äter plättar med sylt och creme freigh. Jag lyxar till det nu dagen innan D-dagen! *Damdamdaaaaaam* ...........   Ne.. överdriver lite men dock bara med en tesked överdrift. Jag ska nämligen till doktorn (Äntligen) och undersöka vad det är som gör att jag ligger i fosterställning nästintill vareviga dag eftersom att min mage leker *Misshandla-Linnea*. Så det blir trevligt. Och intressant.

Så ja.......... Ikväll ska jag skaka rumpa med Enis på zumba. Och senare ska jag samla mod och aggressioner så att lill-rösten håller imornbitti när jag ska försöka stå på mig i det tomma och vita rummet på vårdcentralen. (hatar dom rummen)

Ha en bra vecka!

Jag tar helg.

.

I do it backwards but i don´t wake up. I try to reverse but i don´t wake up. I took a painkill to feel what she felt. You make me like charity.

Jajajaja jag blablalblaar om träning och plugga. Men det är så mitt liv är nu. Dock klagar jag inte, för jag har grymma partners in crime här borta, och dom göra allt och alla dagar väldigt bra. Den enda mat jag konsumerar just nu är ägg, bröd, blåbärskräm, banan och matlådor. (Godis, sötsaker och fett är ren självklarhet, så jag skriver inte ut det). Exklusivitet.

En sak jag jublar över är att jag fått träningskompanjoner, YEAH. Enis och jag var på BodyCombat ikväll, ÅH JAVLAR I LÅDAN vad det var roligt!! Det är kampsport inriktad på kondition. Svetten rann som Niagarafallen och benen skakade som en cementborr, men åh vilket adrenalin man hade efter. Helt klart nya favoriten.

Nu återgår jag till pluggandet, cuz tat wat i do.
CIAO AMIGAS.

Do what you love. Love what you do.

..
 
Börjat på Sportsclub idag och tränat.
I helgen blir det endast träning och tentaplugg som gäller. (Film och mys på kvällarna dock)
Det är ungefär så åtta dagarna framöver kommer att se ut, ska träffa PT och ha 3 examinationer. (Ruuuuligtruuuuuuligt)
 
Ha en bra helg!

Placera erat heart på rätt ställe.

Har haft en väldigt bra helg. Fredag var förfest och farfar (+kebab). Lördag o söndag har spenderats i Göteborg på Volvofestivalen med Ena och Rebecka. Vi såg Icona Pop, Timbuktu, Björnstammen, Teddybears, Adrian Lux och Rebecka och Fiona. GRYMT. Sen avslutades kvällen med kanelbullar, chokladmjölk och Vänner-boxen i en bäddsoffa.

Veckan som kommer ska bestå av självdiciplin. Dagarna är plugg och kvällarna träning. Plus arbetsintervju, rekryteringsträff, pubpools-möte, möte på Jönköpingstidningen och soppluncher.

Btw.. Julia bor närmare mig från och med idag! Hon är placerad i Linköping. *Håller tummen för henne*

Ha en bra vecka!

Just like Johnny Flynn said, 'the breath I've taken and the one I must' to go on.

Jag gillar mitt röda hår, som är lite sådär eldrött i solen. Håret med luggen och mittenbenan. Jag gillar min Carlings-skjorta som jag kommer använda mer än varje dag om det är möjligt. Jag gillar kvällarna på fiken med massa kaffedrickande, salladsätande och pratpratprat. Jag gillar äpple doppad i grekisk yoghurt med kokos. Jag gillar vin- och skaldjursmiddag med tända ljus på en söndagkväll. Jag gillar kramar och snälla ord. Jag gillar oväntade saker och överraskningar. Jag gillar att höst kommer. Och jag gillar Farfar på fredag.