Realitycheck.

Såhär fin har jag nog aldrig känt mig. Med plastfolie varvat sju gånger runt huvudet går jag runt och damsuger och äter upp naturgodiset jag egentligen ska ha på min picnik i eftermiddag. Så jävla chick och glamorös är jag. Jag färgar nämligen håret. Trevligt!

I eftermiddag ska jag ha picknik på tåget mot lidköping. Kiwi, nötter, pannkakor och en liten tidning. Trevligt!

Ha en väldigt bra påsk! Ät väldans mycket gott!
KRAM
 

Gravitation. Graviditet. Och gravallvarlighet.

Igårkväll tappade jag en tallrik i golvet. Gick i tusen bitar. Imorse var det första jag gjorde på morgonen att välta ut min 2liters vattenflaska (full med vatten) på golvet. En minut senare tappade jag mina två kokta ägg (löskokta dessutom) i golvet. + en skål. Den gick med i tusen bitar.

Antingen har jordens gravitation ökat senaste timmarna, eller så måste jag ha en väldans massa otur.

Men en sak som jag gjort bra det senaste dygnet, det är mitt egna mandelsmör! ÅH SÅ GOTT. Mycket bättre än att äta vanliga mandlar. Ta en sked då och då, eller bara lägg lite på äppelskivorna, och du har ett nyttigt mellanmål!

Recept:
2 påsar mandlar
Ganska lagom mycket olivolja
Ytterst lite salt

(Mixa mandlarna. Tillsätt olivolja efter önskad konsistens. Voila! )


Pass out here.

Kaosvecka som innehållit apelsiner, låånga telefonsamtal, räkningar och 50 mail med svaret "Tyvärr, vi kan inte...." från olika företag/personer. Och på det kass träning+kass kost. <3
 
Hade sällskap kväll+inatt av fin-Emma. Frödinge kladdkaka och en Emma, då var kvällen fulländad! Men jag fick åka iväg för att jobba 05.30-12.00. Omänskliga tider på helger. Men nu är det bara repris på det imorgon-bitti och sen tar jag heeelg! haha, tar helg dom sista åtta timmarna på helgen. :)
 
Längtar till påsk-kickoff på onsdag kväll. Dvs öl och häng, och kanske lite fuldans!
 
(I början av veckan, nu är jag i en mer krackelerande version) 
 
Ha en fin helg i solen!

Och då kommer känslan. Den smygande känslan. Den enda jag inte rår på. Klämmer ihjäl den. Och hittar en himmelsk drog.

 
 

Så jävla jag idag.

 
Om ni vill ha ett långt skratt av skadeglädje, kolla på denna videon! Mamma och Maria, ni med!
 
Min dag har varit lite väldigt mycket lagom rätt så mycket just sån här. Men sen blev jag bjuden på te på bryggan, så med fin utsikt och sällskap gick det bättre. Sen promenad hem i snön. Kom fram till endel beslut. Några mail senare nu så tror jag att jag kommer att sova åtminstone tre hela timmar inatt.  Sov gott!
 
 
 
 

"Det är ju egentligen skit samma. Men nej, jag älskar henne. Så hon är inte skit samma!"

Jag gillar kärlek som inte är ren. Jag menar.. sånt som inte är självklart, utan kräver tanke och ork, och tid! Som det där "kärlek är att ge gulan i wienerbrödet till den man älskar". Eller... fina lappar i lämnade i jackfickan. Gifflar vid nattduksbordet när man kommer hem. Sånt är kärlek. Det kanske egentligen är det som är ren kärlek förresten....

För övrigt:
Har idag jobbat min första morgon som HSB-anställd. 600 kronor rikare, catshing! Och imorgon blir jag 1000 kronor rikare, CATSHING.

Och jag har en hemlighet... som alla får reda på om lite mer än en månad. Jag verkligen ÄLSKAR överraskningar!! Både att göra dom och att få det.. kanske mest att få det.. hehe. Men iaf... eftersom jag älskar överraskningar så mycket har jag väääldigt svårt att hålla hemligheten om överraskningen, för jag vill ju göra den nu nu nu nu!!!

Men jag får vänta.... Och jag lovar..... DEN KOMMER BLI PERFEKT.

Ha en väldigt bra helg!


"Min mening med allt är att bli kulturell och politiskt engagerad filosof. Och det är jag redan" - Sara, 13 år.

Citatet kommer från Sara som är tretton år och inte förstår meningen med livet om allt ska vara mellan hela tiden. I dokumentären får man se när hon protesterar i 1a Maj-protesttåget vid slottet i Stockholm. Hon skriker " ALLA GÖR UPPROR, ALLA FLYTTAR IN I SLOTTET. DET STÅR 400 RUM TOMMA. 400 JÄVLA RUM." Hon är sig själv, vill påverka något för att förändra världen och hon bär balettkjol under vinterjackan, över jeansen.

Vad fan gjorde jag när jag var tretton tänker jag då. Jag gjorde så mycket som att förundras över smaken när man värmer vaniljglass i mickron och blandar med O´boy.
 
Det mina vänner... det är samhälls-utveckling.
 
Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till sånt.. Att allting utvecklas i rapid-fart och alla människor förväntas göra det samma. Men om man inte vill då? Om inte jag vill att mina barn växer upp i ett samhälle där instängda och fördomsfulla människor uttrycker sina åsikter konstant och HÖGT. Om inte jag vill att mina framtida barn ska vid tretton års ålder redan få ångest över att de inte gör tillräckligt för samhället/ inte räcker till. Och inte jag vill att alla hela jävla tiden ska ha jättestarka åsikter om allt som finns och inte finns att ha åsikter om.
 
Har spenderat tre timmar på praktiken idag med att gå igenom beskrivningar från 11-13åringar, att de måste använda smink för att bli uppskattade. Hur de inte får köpa smink för sina föräldrar, men tror att om de får en mascara och kan använda den.. kommer alla tycka om dem. Dom tror blindt på att den första finnen är döden och att ingen kommer att gilla dem på grund av den. När jag läser det kvider mitt lill-hjärta lite.
 
Alltså... sånt här gör mig trött.
Och ni som orkar läsa allt, Grattis.
Jag ville bara tömma ur mig lite.
 
Ha en bra dag!
 
 

Livskris, stjärnklart, visdomstand och livsnjutning.

Imorse gick jag i skinnjacka, converse och solglasögon till gymet. Med solen i ögonen åkte jag sen till IcaMaxi. Handlade detox-mat för 567 kronor för att vara exakt. Och ändå kom jag på flera saker jag glömt köpa. När jag kom hem var klockan ungefär halv tre.
 Klockan sex öppnar jag dörren för att gå ut med soporna och möts av en vind med snöKLUMPAR som fastnar i glasögon, hår och huden inte linnet täcker. VAD FAN HÄNDER? Har Mars PMS eller?
 
Iaf. Med ytterligare en vecka full av Skit-mat (dock väldigt kvalite på det hela) så ska jag i 4+3 dagar detoxa. Och på det ska jag vänja mig vid nya glasögon, operera bort en vis tand och jobba första helgen på nya jobbet. Lär blir intressant! 
 
Stockholms-tripen vill jag inte ens försöka att beskriva, för hur jag än beskriver det så kan jag inte ge det rättvisa. Det va grymt. Träffade mycket olika människor med olika syn på saker och ting. Gett mig otrolig inspiration och lärt mig väldigt mycket om allt möjligt.
Sånt är fint.
 
För att avsluta det hela:
En Linnea, the GLASSes och fingerkonst på en simpel söndag i humörsvängiga Mars.

Så säg det och få det gjort. Det finns bara ett enda sätt att brinna upp.

Ska till Stockholm imorgon med praktiken! Två pressevent, gå på ett mingel, möten, fin-middagar, hotellfrukost och ett team-building-möte på SPA. Allt det under tre dygn. Väldigt helt okej.
Som om inte det vore nog ska jag imorgon kväll träffa en bloggare som jag Ä.L.S.K.A.R. Ska ta modet till mig för att prata med henne, och maybe talk some business and inspiration. Nu när jag läst på mingeltekniker och tips så är jag proffs på det ..... eller?

Kommer sannerligen vara sönderstressad, förvirrad och otroligt glad den här veckan, så jag återkommer till mänskligheten när pulsen sänkts, väskan packats upp och jag andats ut.
 
Men förresten....... den 7 Juni kommer jag må så jävla fint. Och ha det så hiiimla bra. För jag ska på Håkan Hellström när han spelar på Slottsskogsvallen!! Köpte biljetten för en minut sedan. ÅH! KÄRLEK. Han släpper en ny skiva snart, OM jag ska knarka den. Jag hoppas den är underbar. Åh, riktigt mycket, otroligt mycket kärlek på det.

Adios!

When everything is new to me, when everything isn´t what it used to be.